Site logo
Sticky header logo
Mobile logo
  • صفحه نخست
  • معرفی و رزومه
  • آثار و پروژه ها
  • گاه نوشت ها
  • آموزش طراحی وب
  • ابزار وبمستر
قبلیبررسی دلایل نیاز هر کسب و کار به وب سایت21 July 2017بعدیمعرفی زبان طراحی وب اچ تی ام ال ( HTML ) + کتاب آموزشی21 July 2017
sajjad azizzadeh
germez

راهنمای شروع به کار در حوزه طراحی وب سایت

نوشته سجاد عزیززاده۱۳۹۶/۰۴/۳۰ ۰ دیدگاه 19 لایک

اگر علاقه مند به فعالیت در حوزه طراحی وب سایت هستید احتمالا ذهن شما پر از سوالات مبهم است از قبیل اینکه از کجا باید شروع کرد ؟ آیا باید زبان برنامه نویسی یاد گرفت ؟ از چه ابزاری باید استفاده کرد ؟ و …

در صورتی که برای فراگیری و راه اندازی وب سایت عجله دارید می توانید از طراحان وب با سابقه و سرویس دهندگان رایگان طراحی سایت بهره بگیرید اما راهکار بهتر ، اتکا به توانایی خود با استفاده از دانش و ابزارهای کاربردی است . با این استراتژی نه تنها می توانید سایت هایی با سلیقه خودتان ایجاد کنید بلکه در هزینه های جاری تان نیز صرفه جویی می کنید .

اولین قدم در این راه ، استفاده از یک نرم افزار ساخت و ویرایش وب سایت نظیر [۱] Adobe Dreamweaver یا Microsoft Frontpage است. کاربری این نرم افزارها آسان بوده و ابزار مناسبی برای راهنمایی و تشخیص خطاهای کدنویسی می باشند .

با اینکه کار با این نرم افزار ها بسیار آسان است امّا برای تعامل با آن ها حداقل باید در دو زبان برنامه نویسی[۲] HTML و [۳] CSS   تسلط کافی داشته باشید . این ها ، زبان های کدنویسی پایه برای طراحی وب سایت می باشند ؛ در واقع HTML بخش کدنویسی ساختاری و CSS مربوط به گرافیک سایت می باشد .

قدم بعدی استفاده از عناصر گرافیکی نظیر تصاویر با کیفیت ، رنگ ها ، فونت ها و … برای ایجاد ساختاری یکپارچه و کاربرپسند می باشد . بکارگیری این عناصر در طرح ها به شیوه ای که برای کاربران سایت چشم نواز باشد و از طرفی قابلیت استفاده و تعامل را برای آنها فراهم سازد[۴] (UI و UX) ، امری مهم و نیازمند تمرین و تجربه بیشتر است .

امروزه ابزارهای رایگان زیادی برای راه اندازی آنی سایت ها حتی بدون نیاز به دانش تخصصی وب وجود دارند اما آنچه که سایت های حرفه ای را با آن ها متمایز می سازد ، ایده های خلاقانه گرافیکی و منحصر بفرد در طرح کلی سایت می باشد . بنابراین شناخت مبانی گرافیک و اصول زیباشناسی در طراحی وب سایت ، بسیار حائز اهمیت است .

مرحله بعدی ، فراگیری کار با متاتگ ها و روش های بهینه سازی سایت در موتورهای جستجوگر همچون گوگل و یاهو می باشد [۵] SEO ؛ زیرا حتی اگر بتوانید وبسایتی زیبا بسازید امّا در نتایج گوگل لیست نشود و بازدیدکننده جذب نکند عملاً بهره وری سایت کاهش یافته و بلااستفاده خواهد ماند. در همین راستا پس از آنکه محتوای سایت را تولید و انتشار دادید بایستی آن ها را با استفاده از استانداردهای SEO به موتورهای جستجوگر معرفی کنید تا در نتایج جستجو لیست شود .

نتیجه گیری : بطور کلی طراحی وب سایت در سه حوزه اصلی مورد بررسی و یادگیری قرار می گیرد : ۱-کدنویسی ۲-گرافیک و محتوا ۳-وضعیت سایت در موتورهای جستجوگر (SEO) . صرف نظر از اینکه می خواهید چه نوع سایتی با چه محتوایی ایجاد کنید ، با تسلط به مباحث این سه مورد ، می توانید وب سایتی قابل ارائه و موثر طراحی نمایید . (در مقالات بعدی بطور جامع موارد ذکر شده را شرح خواهم داد .)

تالیف : سجاد عزیززاده


[۱] دریم ویور نرم‌افزار قدرتمند و غنی است که اکثر طراحان برای طراحی‌های وب خود از آن استفاده می‌کنند. با دریم ویور می‌توانید به سادگی اقدام به نوشتن کدها و تگ‌های مد نظر خود نمایید، همچنین محیط ویرایشگر فوق حرفه‌ای این برنامه با تفکیک کردن کدهای مختلف، کد نویسی را برای شما آسان می‌نماید. اگر تا پیش از این برای مشاهده آنچه ساخته‌اید فایل را آپلود کرده و یا بر روی لوکال قرار می‌دادید اکنون تنها با یک کلیک امکان دیدن نتیجه کار برایتان فراهم شده است. دریم ویور سی اس ۶ علاوه بر پشتیبانی از تگ‌های html5 و css3 امکان ویرایش و استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب نظیر PHP، ASP، ASP.NET، JSP و … را در اختیار شما می‌گذارد و شما می‌توانید با استفاده از این نرم‌افزار به خلق وب سایت‌های حرفه‌ای بپردازید.

[۲] اچ تی ام ال ( HTML ) مخفف عبارت Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری ابر متن است . این زبان شکلی از زبان دیگری بنام SGML است و جهت طراحی صفحات وب به کار رفته و زبان استاندارد طراحی صفحات وب سایت به شمار می رود . یک سند اچ‌تی‌ام‌ال ، یک پرونده مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .html یا .htm نامگذاری می شوند .

[۳] شیوه‌ نامه آبشاری یا سی‌اس‌اس ( به انگلیسی CSS: Cascading Style Sheets ) یک زبان طراحی صفحات وب برای تعیین مشخصات ظاهری عناصر و در واقع ساختار گرافیکی وب سایت می باشد . این زبان به همراه HTML هستۀ فناوری ساخت صفحه های وب هستند .

[۴] ux مخفف شده کلمه User Experience می باشد که معنی تحت اللفظی آن “تجربه کاربر” می باشد. در حقیقت طراحان “تجربه کاربر” یا همان UX Designers تمام تلاش خود را میکنند تا بهترین سناریو برای آشنایی یک کاربر با یک محصول و یا خدمات را ایجاد نمایند.UI مخفف کلمه User Interface میباشد که به صورت تحت اللفطی به “رابط کاربری” معنا میشود. بر خلاف UX که بر احساس کلی کاربر از یک محصول معطوف است، UI به چگونگی صفحه بندی محصول توجه دارد. آنها مسئول طراحی هر صفحه با ابزارها و صورتی هستند که بتواند مسیری که طراح UX طراحی نموده را پیاده سازی و جایگذاری نماید.

[۵] کلمه سئو SEO برگرفته از Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است و شامل تکنیک‌های است که باعث می شود به افرادی که به دنبال محصول یا خدمات شما از طریق موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو و گوگل هستند معرفی شوید.

  • آموزش طراحی وب سایت
  • راهنمای طراحی وب
  • سجاد عزیززاده
  • مشاوره طراحی سایت
19 لایک
ارسال دیدگاه یا سوال

لغو پاسخ

ایمیل شما منتشر نخواهد شد موارد الزامی با ستاره مشخص شده اسند *

آخرین نوشته ها

آشنایی با لغات و اصطلاحات رایج طراحی وبسایت
آشنایی با لغات و اصطلاحات رایج طراحی وبسایت
۶٫۰۹٫۱۳۹۶ ۳ 15
معرفی زبان طراحی وب سی اس اس ( CSS ) + کتاب آموزشی
معرفی زبان طراحی وب سی اس اس ( CSS ) + کتاب آموزشی
۳۱٫۰۴٫۱۳۹۶ ۰ 18
بررسی ویژگی ها و تفاوت های زبان های طراحی وب XHTML و HTML
بررسی ویژگی ها و تفاوت های زبان های طراحی وب XHTML و HTML
۳۱٫۰۴٫۱۳۹۶ ۰ 15
معرفی زبان طراحی وب اچ تی ام ال ( HTML ) + کتاب آموزشی
معرفی زبان طراحی وب اچ تی ام ال ( HTML ) + کتاب آموزشی
۳۰٫۰۴٫۱۳۹۶ ۱ 22
راهنمای شروع به کار در حوزه طراحی وب سایت
راهنمای شروع به کار در حوزه طراحی وب سایت
۳۰٫۰۴٫۱۳۹۶ ۰ 19
بررسی دلایل نیاز هر کسب و کار به وب سایت
بررسی دلایل نیاز هر کسب و کار به وب سایت
۳۰٫۰۴٫۱۳۹۶ ۰ 16
نشریه یاز : در دیدار با سجاد عزیززاده ، طراح وب و گرافیگ
نشریه یاز : در دیدار با سجاد عزیززاده ، طراح وب و گرافیگ
۱۴٫۰۲٫۱۳۹۶ ۰ 16
نشریه جوان / سجاد عزیززاده : توسعه نوین کسب و کار توسط ابزاری به نام وب
نشریه جوان / سجاد عزیززاده : توسعه نوین کسب و کار توسط ابزاری به نام وب
۱۴٫۰۲٫۱۳۹۶ ۰ 16

نظرات کاربران

  • seoarzan.ir on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلسلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون تشکر کنم و امیدوارم باعث ایجاد انگیزه براتون بشه
  • shahram on آساالکتریک تولیدکننده لوازم روشناییمثل همیشه الی خسته نباشید
  • یو پی اس مکلسان on شرکت باتری یو پی اس تبریزممنون از مطلب مفیدتون
  • علی کاظمی on معرفی زبان طراحی وب اچ تی ام ال ( HTML ) + کتاب آموزشیسایت خیلی خوبی دارید. موفق باشید
  • Download Music Bass Dare on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلسلام.وبسایت جامعی دارید.دست گلتون درد نکنه
  • دریافت بک لینک رایگان on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلمطلب بسیار خوبی بود.ممنون .اگر علاقه دارید در نتایج جست و جو بهتر دیده شوید حتما به وبسایت ما سر بزن…
  • سبد گل on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلسلام.واقعا وبسایت خوبی دارید
  • روپوش قنادی on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلسلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین
  • صفرابر on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلعاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما
  • کولر گازی بانه on نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اردبیلخسته نباشید ممنون به خاطر این وبسایت فوق العاده
طراحی کارت ویزیت و ست اداری سجاد عزیززاده sajjad azizzadeh
طراح وب اردبیل سجاد عزیزاده
Subfooter logo
طراح گرافیست اردبیل
طراحی سایت خبری اردبیل | طراحی وبسایت شرکتی در اردبیل